Brutărie Patiserie Cofetărie Fastus Satu Mare

Produse fără gluten

Produsele fără gluten sunt tot mai căutate nu numai de către persoanele care suferă de boala celiacă dar și de către cei care doresc să aibă un trai sănătos.Dacă ai intoleranţă la gluten, o felie de pâine îţi poate fi fatală. Dacă trăieşti în România, s-ar putea să nu ştii că suferi de această boală. Iar dacă eşti diagnosticat corect, ai la dispoziţie puţine produse fără gluten. În străinătate, în schimb, dieta fără gluten e la modă. Ce pot să mănânc dacă am intoleranţă la gluten Fie că este vorba de bolnavi de celiachie sau de oameni sănătoşi, o dietă fără gluten presupune înlocuirea cerealelor din grâu, secară şi orz cu orez, mei, porumb, teff, hrişcă, quinoa sau tuberculi de cartofi, care nu conţin această proteină. Dacă în străinătate există numeroase produse „gluten-free", de la pâine şi biscuiţi la bere, iar feluri de mâncare fără gluten există chiar şi în meniurile resturantelor, românii cu intoleranţă la această proteină au puţine opţiuni. Glutenul se regaseste in alimente precum grau, secara, orz, si alte cereale. Atunci cand nu puteti tolera contactul intre gluten si intestinul subtire, inseamna ca suferiti de boala celiaca. Se stie acum ca boala celiaca se transmite genetic; asa ca daca cineva din familia dumneavoasta sufera de boala celiaca, sunt sanse mari ca si dumneavoastra sa fiti afectat in viitor. Ingrijorator este faptul ca 9 din 10 pacienti nu sunt constienti ca sufera de aceasta boala.

Produsele noastre:

Bäckerei Fastus

Brownie Mix

Bäckerei Fastus

Muffin Mix

Bäckerei Fastus

Singluplus Vital